23.06.2023

Сочувство за загубата на Кико, овој случај е пораз за целиот систем

Изразуваме длабоко и искрено жалење за загубата на животот на малиот Кристијан Коцев – Кико.

Тоа е загуба и пораз за целиот систем и сите општествени чинители.

Но и порака за потребата за силни промени во начинот на кој функционира државата во заштитата на здравјето на граѓаните.