31.12.2023

Смешни моменти 2023, Среќни празници ВМРО-ДПМНЕ

Граѓаните ја испраќаат тешката 2023 година, со надеж дека 2024 година ќе донесе промени и подобар живот. Токму празничните мигови се време кои секој од нас треба да ги помине во радост и веселба заедно со своите најблиски.
За таа цел како Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ ќе се обидеме преку едно кратко видео да придонесеме кон подоброто расположение на граѓаните, преставувајќи ја веселата страна на политиката, лапсузите и гафовите кои се случија изминатата година, а кои останаа невидени и незабележани во медиумите.
Се надеваме дека насмевките и позитивната енергија кои ги предизвикува ова видео ќе придонесе да подзаборавиме на проблемите и предизвиците и ќе биде добар вовед во Новата 2024 година која сите очекуваме дека ќе донесе многу успеси, радости и напредок.

Среќни празници!