09.07.2023

Скопје тоне во ѓубре, Ковачевски и Арсовска да се договорат да го исчистат исто како што се договараат за тендери

Скопје тоне во ѓубре, Ковачевски и Арсовска да се договорат да го исчистат исто како што се договараат за тендери.

Како што беа сложни Ковачевски и Арсовска кога советниците  на СДС и ги гласаа финансиските програми, така да бидат и сега и да го исчистат Скопје.

Како што беа сложни со тендерот за гориво во ЈСП, така нека се сложни и сега и да го исчистат Скопје.

Ковачевски и Арсовска го заглавија градот Скопје, секој месец нови проблеми.