26.09.2022

Силјановска Давкова: Само преплашена и однародена власт, во сред криза турка црна кампања за опозициски лидер, како да сме среде избори

СЕБЕСКЕНИРАЊЕ! Само ВЛАСТ разнебитена до непрепознавање, само ПРЕПЛАШЕНА и ОДНАРОДЕНА ВЛАСТ до степен на НЕПРИЗНАВАЊЕ, само ДЕБИЛНА ВЛАСТ, само МИЗЕРНА власт среде ТОТАЛНА КРИЗА и СКРИНИНГ процес фрла пари ВО ВЕТЕР и/ли во КЛИЕНТЕЛИЗАМ, туркајќи ЦРНА ПРОПАГАНДА кон опозицискиот лидер. Човек има впечаток дека сме сме среде валкани парламентарни ИЗБОРИ од кои ВЛАСТА БЕГА!

https://www.facebook.com/kandidat.za.pretsedatel/posts/pfbid02LYBex8wwe3H4si5viZPKKZaEZdRgq99ByT6T1gj1GzwiZfCdfxR8cziyU68gwJHel