01.12.2022

СДС халуцинира нешто, потпикување е нивна одлика

СДС халуцинира нешто, не знаеме дали е од ладниот воздух или поаѓаат од себе.

Власта во оваа држава ја дава народот. А народот СДС го загуби.

Да не поаѓаат од себе. Потпикувањето кај ќе стигнат е нивна одлика.

И мислат сите се такви.