07.03.2024

СДС сама влегува во жива кал од лажни вести, се согласуваат ли со изјавата на Пендаровски дека Гоце Делчев е Бугарин?

СДС сама си влегува во жива кал од сопствени лажни вести.

Имаме едно кратко прашање, се согласува ли СДС со изјавата на Пендаровски дека Гоце Делчев е Бугарин?