07.12.2022

СДС по тајните средби на Ковачевски со Арсовска очекувано застана во нејзина одбрана

СДС очекувано застана во одбрана на Данела Арсовска, затоа што на тајните средби се обединија за провизиите и бугарските бизнис интереси.
Кога се јавува наместо Арсовска, СДС да одговори дали се пристигнати автобусите од Бугарија ?
СДС да одговори дали Ковачевски и Арсовска договориле да направат хаос за да се даде приватниот превоз во Скопје на фирма од близина на Софија?
СДС во име на Арсовска да одговори зошто директорот на ЈСП од СДС, при договорот со фирма на пратеник од СДС, нема попуст, токму пари да се порамни долгот кон приватниците?
СДС наместо да застанува во заштита на Данела Арсовска, да каже дали нејзин соработник- сметководител и нејзин роднина се главни за провизиите од штетните договори?
СДС, ДУИ Левица чии членови Данела Арсовска ги постави за директори се директно виновни за хаосот во Скопје!