02.04.2024

СДС и ДУИ да одговорат согласно кој дел од преговорите со ЕУ и кое поглавје е пукањето на Арачиновскиот Европски фронт

Почитувани,

Во однос на Арачиновскиот Европски фронт на СДС и ДУИ имаме само едно прашање за кое што молиме за одговор, а тоа е согласно кој дел од преговорите со ЕУ и кое поглавје е ова пукање во Арачиново?