24.06.2023

СДС за ширењето на лаги и порази добива казна од народот, тоа го потврдуваат и анкетите кои покажуваат дебакл на СДС и губење на довербата до знак на непрепознатливост на оваа некогаш голема партија

СДС за ширењето на лаги и порази добива казна од народот. Тоа го потврдуваат и анкетите кои покажуваат дебакл на СДС и губење на довербата до знак на непрепознатливост на оваа некогаш голема партија.
СДС наместо да држи паушални прес конференции со кои се манипулираат граѓаните, треба да одговори кои од двата предлози на ВМРО-ДПМНЕ и претседателот Мицкоски ги прифаќа со кои се обезбедува заштита на националниот интерес и брза интеграција во ЕУ.

СДС и Ковачевски се уште тактизираат бидејќи не сакаат да го пуштат Али Ахмети и ДУИ во опозиција.

СДС и Ковачевски не сакаат да го заштитат националниот интерес на државата и да обезбедат сигурна и брза интеграција во ЕУ.

Ковачевски го интересира само бизнис зделките, милионските тендери и крадењето на граѓаните.

Ги повикуваме СДС и Ковачевски да се охрабрат и да одговорат пред јавноста.

Ставот на ВМРО-ДПМНЕ и пратеничката група е јасен, нема уставни измени под бугарски диктат.