31.10.2022

СДС е партијата која потпиша предавнички договор со Бугарите, и се смета за побугарска и од најбугарската партија

СДС е партијата која потпиша предавнички договор со Бугарите, и се смета за побугарска и од најбугарската партија.

Во напорот да бидат поголеми бугари од бугарите нека не заборават  ова е 2022 година, и народот гледа се и добро знае и не смее да се потценува.

Веќе не проаѓаат трикови со Бугарски летоци како во 90 тите, ама СДС очигледно мисли дека може да манипулира и да се глупира на јавна сценаи тоа да пројде неказнето од народот.

Политиките кои донесоа понижување и негација на македонскиот идентитет, јазик и историја се последица на СДС, Заев и Ковачевски.

Со почит,