01.03.2023

СДС да не биде прес служба на ДУИ, и да го праша Артан Груби како брат му купи дуќан во центарот на Скопје по цена од 650 евра за квадрат

СДС да не биде прес служба на ДУИ, и да го праша Артан Груби како брат му купи дуќан во центарот на Скопје по цена од 650 евра за квадрат.

СДС и ДУИ се потонати во криминал и ништо не ги спасува од одговорноста која ќе дојде.

Додека народот не може да купи стан за 1.500 евра за квадратен метар, брат му на Груби купува дуќан сред Скопје на улица „Македонија“ по цена од 650 евра за метар квадратен.

Народот едвај врзува крај со крај, а луѓе околу Ковачевски вртат милионски бизниси.

Што се однесува до лажните наводи за претседателот Мицкоски, СДС и ДУИ ги имаат под свое сите служби и институции за прогон, доколку имаше 1% вистина тие одамна ќе отвореа случај. А, за сите лаги и манипулации ќе треба да одговараат на суд.