03.03.2023

СДС да најдат една изјава каде ВМРО-ДПМНЕ бара поскапување на лебот, во спротивно јасно е дека лажат и немаат решение за хаосот

СДС да најдат една изјава каде ВМРО-ДПМНЕ бара поскапување на лебот, во спротивно јасно е дека лажат и немаат решение за хаосот.

Леб нема заради криминалот и неспособноста на СДС.

Народот страда заради криминалната политика на власта.

Кризата во Македонија не е увезена, туку е производ на неспособноста на СДС и ДУИ. Македонија е на врвот по процентот на инфлација во Европа, тоа значи дека истата е производ на домашните политики и неспособност на владата.

Граѓаните во Македонија плаќаат скапа струја, скапи намирници, имаат мали плати, а инфлацијата уште толку ги нагризува.

Со СДС Македонија страда буквално за леб, затоа потребни се промени.