01.05.2023

СДС безочно лаже дека немало пенали во договорот за Бехтел и Енка

СДС безочно лаже дека немало пенали во договорот за Бехтел и Енка.

300 милиони евра од џебот на граѓаните на Македонија со одлука на Ковачевски и Груби во приватните џебови на изведувачот.

Ако немало пенали тогаш зошто Владата исплати 117 милиони евра, на незапочнати градежни активности.

Кој дел од страницата на договорот објавен од медиумите каде јасно кажува какви и колку се пеналите, не им е јасен.