22.08.2022

Сајкоски: Според резултатот во Тетово, предвремени парламентарни избори се повеќе од неопходни

Честитки за големата победа на ОК на ВМРО-ДПМНЕ на изборите за нов Совет на општина Тетово.
Ја надополнивме победата од локалните избори.
Граѓаните на Тетово покажаа дека се спремни за промени,проекти и победи за подобро Тетово.
Според резултатите предвремени парламентарни извори се повеќе од неопходни!

Линк од фејсбук статус:https://www.facebook.com/Sajkoski.Gjorgjija/posts/pfbid02aHBQePaYG3o1QoZVTGBPtmLPwi8C7uQnDuoLrGtsipPgUWmr45vHHzt92XXSpeAil