04.01.2024

Само што помисливме дека ДУИ со СДС работат на европската агенда тие ми ти пееле и се журкале по кабинети додека народот плаче поради нив

Само што помисливме дека ДУИ со СДС работат напорно за европската агенда, тие ми ти пееле по кабинети во работно време.

Си пеат мака, немаат додека народот плаче поради нив.

Имаме премиер кој по вински саеми пее, и друг лидер на власта кој по кабинети пее. Можеби затоа Дрин Ахмети купил огномет. Прашањето е кој всушност работи во оваа влада?

Да беше нормална владата денес Груби ќе си поднесеше оставка поради журката во кабинет, а инспекторатот ќе поднесеше пријави поради кршење на законите и правилата.

Проибиено е секакво дно.

Народот никогаш не живеел полошо.

Важно е да ги поразиме!