11.12.2022

Саботковски: Отворен ден за граѓаните да бидат дел од промените кои што носат подобра иднина

И овој викенд го искористивме за да бидеме заедно со нашите сограѓани, да ги слушнеме нивните идеи за идни проекти, и да им помогнеме за побрзо да се решат нивните барања!

Отворен ден за граѓаните да бидат дел од промените кои што носат подобра иднина!

Продолжуваме максимално посветено за поубава Општина Могила!

Линк од ФБ статус:

https://www.facebook.com/100069312815324/posts/pfbid02MUHYwyWT91mvi2esexxWNX4uEktF8T3Mb19Z5B7EXYDCmePrUYV7vsuQYENS2dCcl/?mibextid=Nif5oz