10.12.2022

Саботковски: Општина Могила е отворена за жителите, заедно со вас ќе го креираме Буџетот за 2023 година

Општина Могила е отворена за жителите.

Заедно со Вас го креираме Буџетот за 2023 година. Денес во присуство на пратеничката во Собранието на Република Македонија Ане Лашкоска разговаравме за идеи и проекти кои ќе бидат дел од Буџетот за 2023 година на општина Могила 🤝

Продолжуваме и утре (недела) од 11 од 14 часот, општината ќе биде отворена за Ваши идеи и предлози.

Линк од ФБ статус: