18.08.2023

Ристески: Промена на Устав нема да има, ВМРО-ДПМНЕ на браникот на македонските национални интереси и идентитет!

НЕ!

Промена на Устав нема да има!

ВМРО ДПМНЕ на браникот на македонските национални интереси и идентитет!

Денес јас и сите пратеници на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата гласавме ПРОТИВ овај предлог за промена на Устав и секогаш ќе гласам во интерес на Македонија и македонскиот народ.

Да живее Република Македонија!

Линк од ФБ објава на Петар Ристески, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ: