10.10.2023

Ристески: Денеска на Анкетната комисија за Онкологија, Сали со скандалозно признание – Откако чепкав на Онкологија почна политички притисок против мене

Денес на Анкетна комисија за скандалот на УК за Онкологија првиот сведок екс министерот за здравство Беким Сали со скандалозно признание:- Откако чепнав во криминалот на Онкологија и сменив директор почна политичкиот притисок кон мене!Одговорност за Онкологија ќе има!

Монструмите на кои парите им се поважни од човечките животи, ќе одговараат‼️

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0XmjB2Jdr3yKi2JSbADSyDnL8d2UmvSeDY5oXzpRd5jMfQHgbxL17iD2g489b2BEPl&id=100063531858260&mibextid=Nif5oz