10.12.2022

Ристески: Граѓаните имаат можност да ги искажат проблемите и да ги достават своите идеи кои ќе бидат дел од Буџетот на општината за 2023 година

ОТВОРЕН ДЕН ВО ОПШТИНА МАКЕДОНСКИ БРОД

Почитувани сограѓани и овој викенд (сабота и недела) на 10ти и 11ти декември, продолжуваме да ги слушаме предлозите за идните проекти во нашата општина!

Граѓаните имаат можност да ги искажат проблемите и да ги достават своите идеи кои ќе бидат дел од Буџетот на општината за 2023 година.

Освен преку отворените денови, граѓаните имаат можност своите идеи да ги достават и онлајн на https://budzet.mk/

Ве очекуваме да бидете дел од промените што носат подобра иднина!

Линк од ФБ статус: