03.12.2022

Ристески: Бидете дел од промените, дајте ја својата идеја за проекти за буџетот на Македонски Брод

Денес започнавме со отворени денови со сите нашите сограѓани, кои ќе имаат можност да дадат предлози за новиот општински буџет.Разговаравме за предлозите за буџетот на Општина Македонски Брод за 2023, од граѓаните за граѓаните.✅️Продолжуваме утре од 11 до 14 часот и наредниот викенд во сабота и недела од 11:00-14:00 часот, во салата на Совет на Општина Македонски Брод➡️Ве покануваме да бидете дел од промените што носат иднина!

https://www.facebook.com/RisteskiZ/posts/pfbid0BhNbvoBX1UPssHa3i2UaMtC1RANrchXG6puYsfkHjWQwiR3u4VvcLy8KF8mhguYFl