26.12.2023

Претседателот Мицкоски се приклучи кон хуманитарната акција на ГК на УМС ВМРО-ДПМНЕ ” Важно е! Донирај, подари радост”

Се приклучив на акцијата ,,Важно е! Донирај, подари радост!” за помош на социјално ранливите граѓани, организирано од Градскиот комитет на УМС – Скопје. Приклучете се и вие!

https://www.facebook.com/MickoskiHristijan/videos/631149189049993/