28.09.2023

Пренџов: Примитивецот Маричиќ е срам за машкиот пол, барам премиерот веднаш да го разреши

Исфрустрираниот и сексуално загрозениот Бојан Маричиќ, простак и срам за целиот машки пол, денес упатуваше бакнежи од место кон пратеничката и моја драга колешка Дафина Стојаноска додека истата зборуваше на собраниската говорница.

– Барам премиерот веднаш да го разреши овој човек кој е недостоен да биде Министер.

– Ова не смее да остане така затоа што овој примитивец е срам за машкиот пол, општествените вредности и Македонија!

https://www.facebook.com/ljupcoprendjov/posts/pfbid0Tty2FTA434X4WUTujQYfNaiP48WjqVPJhq7NygvD4Z8dMyzexa6QDhGxbEW67uhKl