18.08.2023

Пренџов: Македонија нема потреба од промена на Устав, има потреба од промена на власт!

Денес е денот кога ќе се слушне громогласното НЕ!

Ден кога залетаната власт ќе удри во ѕид!

Ден кога на површина ќе им испливаат сите лаги и манипулации!

Ден во кој ќе стане  јасно дека македонската историја, култура, традиција и јазик не се и нема да бидат предмет на дискусија.

Македонија нема потреба од промена на Устав, има потреба од промена на власт!

Линк од ФБ објава на Љупчо Пренџов, пратеник: