03.10.2023

Пренџов до Ковачевски: Добро е што се јави да ми честиташ роденден, но тоа не значи дека уставните измени ќе ти поминат, спреми се брзо за опозиција

Му благодарам на Ковачевски што ми честитатеше роденден, гледам дека тоа е доживување за него.

– Во контекст на останатиот дел од неговата изјава сакам уште еднаш да потенцирам дека УСТАВНИ ИЗМЕНИ ПОД БУГАРСКИ ДИКТАТ НЕМА ДА ИМА и дека нема да убедат ниту еден од пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалцијата да се поколеба, макар и по 3 пати да му честитаат роденден.

– Ковачевски да се спреми за опозиција, времето доаѓа.

https://www.facebook.com/ljupcoprendjov/posts/pfbid0bdphd4bUWd4ynuK7xSRhcQY112PNAEJkYGRQTpZ5nxiCRNfD4KAbM21qf7iUSco8l