25.01.2024

Попов: УМС, во соработка со пратениците на ВМРО-ДПМНЕ, заедно поднесоа измени на законот, за субвенциониран студентски оброк

УМС и пратениците на ВМРО-ДПМНЕ уште еднаш партнери на младите. 

Денес поднесуваме по скратена постапка закон за измена на законот за субвенциониран студентски оброк со кој предвидуваме средствата кои што студентите нема да ги искористат во текот на една недела да можат да ги искористат до крајот на наредната недела.

Сега пратениците од другите партии се на потег. Ајде да се обединиме за младите.Линк од ФБ објава на Сергеј Попов, претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ: