28.09.2023

Пешевска до Маричиќ: Да имаше срам и трошка достоинство, немаше да бидеш во политика, а камоли Вице-премиер за Евроинтеграции!

Да имаше срам и трошка достоинство, немаше да бидеш во политика, а камоли Вице-премиер за Евроинтеграции!

Бојан Маричиќ- исфрустриран, невоспитан и дрзок како што само тој знае, денес стана срам за целиот машки пол!

Денес упатувајќи бакнежи од место кон мојата  колешка Дафина Стојаноска додека истата зборуваше на собраниската говорница, покажа дека треба да си одиш дома и да не нѐ срамиш ниту дома, ниту во странство!

Ја повикувам Јованка Тренчевска да го осуди овој сексистички напад кон жена!

Вака не во Европска Унија!

Во најмала рака веднаш оставка

https://www.facebook.com/ZPeshevska/posts/pfbid02cbja6xeDXhvBfg9sWZm8eG8fZNKxoGrLMt7TjJ5L85vn9gwRaV4kntPQkRXdnpmDl