14.04.2024

Пешевска: Да се смеете и аплаудирате на говор на омраза кон жена, покажува колку сте уплашени


Подолу не можете да отидете!Го пробивте дното!Да се смеете и аплаудирате на говор на омраза кон жена, покажува колку сте уплашени!Баш таа жена, Гордана Силјановска Давкова ќе ве победи!А вие ќе останете на ѕидот на срамот!#МакедонијаПовторноќеБидеГорда

https://www.facebook.com/share/v/EnnNW41cJw3CDPHN/?mibextid=oFDknk