10.12.2022

Пецаков: И денешниот отворен ден изобилуваше со интересни идеи и предлози

И денешниот отворен ден изобилуваше со интересни идеи и предлози. Среќен сум што Охриѓани во голем број ни пристапуваат со идеи и проекти и со тоа покажуваат дека Охрид ни е подеднакво важен на сите.

Ве очекувам утре (недела, 11.12) на исто место и во исто време.

Линк од ФБ статус: