18.08.2023

Петрушевски: Паднаа маските, отидоа во вода лагите на власта и нивните мегафони, многу се далеку од 80 пратеници

Уставни измени нема да има!

СИТЕ 44 пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата гласаа ПРОТИВ дневниот ред со одлуката за уставни измени.

Паднаа маските, отидоа во вода лагите на власта и нивните мегафони. Многу се далеку од 80 пратеници.

Линк од ФБ објава на Бране Петрушевски, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ: