04.12.2022

Петрушевски: Голем број граѓани во Ранковце ги дадоа своите идеи, буџетот се креира согласно нивните потреби

Денес во рамките на отворениот ден на општините – “Твоја идеја за промени”, бев во посета на општина Ранковце.Заедно со Борче Спасовски-Градоначалник на о.Ранковце и советникот Даниел Павловски разговаравме со граѓаните на кои проекти ќе бидат трошени парите од буџетот на општината.Работиме транспарентно и отчетно, а граѓаните на следните предвремени парламентарни избори ќе знаат да ценат кој работи, а кој не работи и краде.

https://www.facebook.com/branebelich/posts/pfbid02phF24GMCnj63492zUVcYKAbakMDGCxT3s3BfGBeq69ZKGGnJeQTDbeeSUMEFdaaWl