11.12.2022

Петрушевски: Буџетот на општина Пехчево е изготвен заедно со граѓаните и идната година ќе се реализираат убави проекти

Градоначалникот на Пехчево Александар Китански за 1 година има направено повеќе одколку неговиот претходник од СДСМ за 4 години.

Буџетот на општина Пехчево е изготвен заедно со граѓаните и идната година ќе се реализираат убави проекти.

Уште една успешна активност на ВМРО-ДПМНЕ: Отворени денови во општините – “Твоја идеја за промени”.

Линк од ФБ статус: