04.03.2024

Пендаровски се колнеше во нема правда нема мир, а одмолче на целиот криминал на СДС и потпишуваше криминални закони

Пендаровски се колнеше во нема правда нема мир, а одмолче на целиот криминал на СДС и потпишуваше криминални закони.

Пендаровски во 2019 година се колнеше во слоганот “Нема правда, нема мир” тврдеше дека живеел со него, за цел мандат од 5 години да одмолчи епски криминал на СДС и ДУИ.

На Пендаровски како Претседател му се случи скандалот со над 200 пасоши на белосветски криминалци, државјанството на Онишченко, а тој не ја осуди власта, ниту побара одговорност, напротив сега е претседателски кандидат на СДС.

Пендаровски е одлика на криминалот на СДС исто како и Ковачевски.

Стево Пендаровски како претседател потпиша низа штетни закони за државата.

И Пендаровски носи вина за 2% доверба во судството.

Македонија со СДС и Стево Пендаровски губеше. Во право е народот кога вели дека немаме држава, време е да ја вратиме.