08.03.2024

Пендаровски и СДС во немоќ, почнаа да напаѓаат жени, со лажни вести, знаејќи дека им се ближи крајот

Пендаровски и СДС, веќе немаат ни самопочит, а камоли почит, кон својот политички противник, Професорката Силјановска-Давкова, каде секојдневно ја напаѓаат со докажани лажни вести.

Најново и подмукло, се обидоа со фотографија стара 5 год., да претстават лажна слика пред граѓаните, за кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ, а жената која ја напаѓаат, има многу добри познати ставови пред јавноста, во врска со договорот под бугарски диктат, кој го прифатија Пендаровски и СДС.

Веќе нивното лицемерие не може да се измери, истите тие, кој Бојко Борисов, го нарекуваа нивен брат, а како Пендаровски милуваше да му се обраќа со “љубави”, народот никогаш нема да заборави.

На манипулаторот Пендаровски и неговата партија СДС, веќе ниедна лага не може да им помине пред граѓаните.

Тоа е повеќе од јасно, а уште појасно ќе им биде на денот на изборите, кога народот ќе им пресуди, за сите криминали и лаги, што ги вршеа овие 7 години.