02.10.2022

Очигледно Пиксел Груп се нервозни поради фактот дека се отплеткува мрежата на Соларниот картел каде значаен дел е токму оваа фирма

Очигледно Пиксел Груп се нервозни поради фактот дека се отплеткува мрежата на Соларниот картел каде значаен дел е токму оваа фирма.


Останува непознато само кој го пишуваше соопштението на компанијата. Дали тоа е сопственикот и управител Горан Паунов, кум на дезертерот Ковачевски. Или пак самиот Ковачевски кој своевремено е и основач на оваа компанија?


Ковачевски е избезумен што јавноста дознава за трговија на влијание и богатење на сметка на грбот на народот. Аферата БРОИЛО покажува дека Ковачевскиве кризен профитер.
Со објавениот демант од Пиксел и КМГ ЕОЛ Квазар кои не знаеме кој го пишувал, само го потврдија она што го говориме, дека последните 4 ипол години на фирмите Пиксел и КМГ ЕОЛ Квазар им одело најдобро.