05.11.2022

Отчет на градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ, сабота и недела од 11 часот на Саем на промените што носат иднина

Отчет на градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ, сабота и недела од 11 часот на Саем на промените што носат иднина.

Денес и утре со почеток од 11 часот ќе се одржи политички саем, на кој ќе бидат презентирани отчетите на градоначалниците од ВМРО-ДПМНЕ.

365 дена промени, 365 дена работа, посветеност и проекти.

Градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ покажаа разлика. Во општините каде градоначалниците се од редовите на ВМРО-ДПМНЕ граѓаните имаат општинска администрација која е на нивна услуга, се решаваат проблемите, и се креираат нови решенија по нивно барање.

На политичкиот саем ќе имаат свое обраќање градоначалниците од цела Македонија. А ќе има и експертски трибини за голем број на актуелни