28.11.2022

Ова младо момче кое Зечевиќ го извади на прес, нека му кажат дека Арсовска имаше тајна средба со Ковачевски и Јакимовски во влада

Ова младо момче кое Зечевиќ денес го извади на прес нека не го местат од партија, нека му кажат дека неговиот шеф Ковачевски имаше веќе средба во Владата со Данела Арсовска и Стевчо Јакимовски.

Неспособноста и договорите за идно делување нека ги побара кај неговиот шеф.

Кога имаат време за тајни средби за бизниси и матни тендери, можат да се договорат и да го решат проблемот на превозниците кој е резултат на неспособноста на Арсовска и СДС.