17.09.2022

Новото лице на СДС и новоформираната клемптоманска коалиција е Данела Арсовска, со колку кривични пријави е уценета?

Новото лице на СДС е Данела Арсовска. Таа е лидер на новоформираната клемптоманска коалиција  каде се собрани уценети луѓе од Спасовски, Зечевиќ и МВР. 

Затоа СДС од петни жили се труди да ја одбрани Арсовска и нејзината инволвираност во злоупотреби со пречистителната станица и директни конекции со турската компанија за која однапред знае каква понуда дала. 

СДС дури во ова тешко време на енергетска криза не жали пари да мести билборди само да ја одбрани Арсовска. 

Прашањето е колку кривични пријави има во фиоката на МВР и какви средби имала Арсовска со врвот на СДС. 

Дали освен за пречистителната станица во фиока е уште една пријава за инвовлираност на Арсовска во палењето на возилото на извршната директорка на коморите. 

Новата клемптоманска коалиција управувана од СДС има ново лице Данела Арсовска