16.03.2023

Новиот капитален проект на СДС, Левица и Арсовска е настрешница над куќичка за наплата на паркинг

Денес Данела Арсовска, поддржана од СДС и Левица заврши капитален проект, настрешница на куќичка за наплата на билети на Градски Паркинг.
Не пропуштија да се пофалат со оваа добрина за скопјани.
Прашуваме како ли ќе изгледа да изградат булевар, спортски објект или да донесат инвестиција?  Нормално до тогаш ќе останеме задоволни со тековната настрешница и со сонот дека може ќе им текне да почнат да работат.