23.10.2022

Нова афера Тајни имоти, кој што крие во власта и како институциите учествуваат во криење имот

Нова афера Тајни имоти, кој што крие во власта и како институциите учествуваат во криење имот, наместо да го спроведуваат законот.

Институциите не си ја вршат работат, и трпат незаконитости и криминал.

Група луѓе од СДС и ДУИ наместо во служба на народот работат за себе.

За функционери од власта не важат законите, а институциите не постапуваат кога се тие во прашање.

Во понеделник во 12 часот ќе откриеме како се крие имот и како власта работи за себе.

Аферата Тајни имоти е тешка неколку милиони евра. Затоа Македонија наместо да оди напред тоне.