16.02.2023

Ни пратеници од СДС, ниту членови на Влада не се присутни на седницата за реконструкција на влада

Маричиќ дојди во Собрание да ги слушнеш аргументите на опозицијата.Во 21:45 нема никој од вашите пратеници, нема никој од вашата Влада.Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата се во сала, но нема со кој да дебатираме. Очигледно на пратениците од СДС им проработе срамот од дебаклите на Таче, па избегаа од седницата за реконструкција на Владата.

https://www.facebook.com/watch/?v=501478885489488