22.08.2022

Николоски: Промените победија во Тетово, промените ќе победат и во Македонија, предвремени избори се излез

Промените победија во Тетово! Голема победа на ВМРО-ДПМНЕ!

Промените ќе победат во Македонија! Предвремени избори за излез на Македонија од националната и економска криза!

Линк од фејсбук статус:https://www.facebook.com/photo/?fbid=635099354638561&set=a.487004606114704