10.01.2024

Николоски: Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради НЕМАЊЕ функционален систем на ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО!

Македонија НЕ ги почнува преговорите со ЕУ, не заради проблемот со Бугарија, туку заради НЕМАЊЕ функционален систем на ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО!


Да го реши Македонија проблемот со корупцијата и да воведе функционален систем на владеење на правото, проблемот со Бугарија ќе се реши за едно претпладне или попладне.


Ова го ЗБОРУВАМ со години од 2018 година навака!


Конечно и јавно е потврдено од МОЌНИ ЗЕМЈИ ЧЛЕНКИ НА ЕУ.


Решението е силна борба со КОРУПЦИЈАТА и воспоставување на ФУНКЦИОНАЛЕН СИСТЕМ НА ВЛАДЕЕЊЕ НА ПРАВОТО.

Линк од ФБ објава на Александар Николоски, пратеник и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ: