15.07.2023

Николоски: Излезе на виделина дилот СДСМ/ДУИ за уништување на Струмичко

Вакво удирање рикверц е за во аналите на дното на македонската политика.Рудник нема да има! Ама излезе на виделина дилот СДСМ/ДУИ за уништување на Струмичко.

https://www.facebook.com/NikoloskiA/posts/pfbid02E5RvJF5AyshDXhEjh8uGFb17YtaqzBWsuP4R3YDvw4QyK8xJvzsHSnirmY64iu8wl