25.07.2023

Николоски: Денес во Собрание ќе гласаме против уставните измени, НЕ за уцени и негирање

Николоски: Денес во Собрание ќе гласаме против уставните измени, НЕ за уцени и негирање

Има денови за историја! Ова е еден од нив!

ВМРО-ДПМНЕ нема да дозволи газење на македонскиот национален идентитет, негирање на македонската историја и култура.

Денес во Собрание ќе гласаме ПРОТИВ уставни измени!

НЕ за уцени и негирања!

Кај оваа генерација на ВМРО-ДПМНЕ УЦЕНИ НЕ ПОМИНУВААТ!

Да ја вратиме гордоста кај народот, ПОПУШТАЊА НЕМА!

Македонци гордо и со крената глава!

https://m.facebook.com/story.php/?story_fbid=pfbid032EcV2VxgwnKbUYSpb2Zss49Lpntk1ggeVQPNKu2de8DNKF2EaSNGSojB8naapqcCl&id=100044155070313