01.01.2023

Николоски: Во 2023та доаѓаат промените, надежта и светлината 

Почитувани пријатели, позади нас е исклучително тешка година. Година во која КОРУПЦИЈАТА ЦВЕТАШЕ, а ЕКОНОМИЈАТА ТОНЕШЕ.

Погледнете ги најважните моменти од мојата битка во изминатата 2022 година.

Доаѓаат ПРОМЕНИТЕ, доаѓа НАДЕЖТА, доаѓа СВЕТЛИНАТА! Ви посакувам многу поубава, посреќна и повесела 2023 година!
https://www.facebook.com/watch/?v=8484534034950980