01.01.2024

Николоски:Доаѓа надежта! Посакувам многу поубава, повесела и посреќна 2024 година во којашто ќе правиме убави работи за Македонија!

Колаж од мојата битка во изминатата 2023 година, година во којашто цветаше криминалот и корупцијата, а економијата тонеше. Доаѓа надежта! Посакувам многу поубава, повесела и посреќна 2024 година во којашто ќе правиме убави работи за Македонија!

https://www.facebook.com/watch/?v=284259287959311