10.03.2023

Не сме знаеле дека СДС ја измислиле способноста на луѓето да комуницираат помеѓу себе, да не треба и аплауз како за Филипче?

Не сме знаеле дека СДС ја измислиле способноста на луѓето да комуницираат помеѓу себе. Нека кажат дали треба и аплауз како за Филипче?

Што се однесува до акцијата „Заедно со народот“ таа е нов тип на акција, која ќе опфати стотици тимови на партијата кои ќе го посетат секој опозициски расположен граѓанин.

СДС се плаши од акцијата „Заедно со народот“ затоа што знае дека ќе се мобилизира големо народно незадоволство кое дефинитивно ќе го прегази СДС на избори.

Разбирлив е стравот кај СДС, но никако не можеме да им ја сфатиме ароганцијата, сепак за неа лек е само поразот кој ќе ги спушти на земја.