22.06.2023

Не е ВМРО-ДПМНЕ против Резолуцијата од Германија, туку проблемот е што СДС е против Македонија

Почитувани,

Не е ВМРО-ДПМНЕ против Резолуцијата изгласана во германскиот Бундестаг, напротив ние ја поздравивме. Проблемот е што СДС е против Македонија. А, она што СДС не сака да го каже е што тоа е Резолуција каде никаде не се споменуваат Македонци, и каде Германија и порачува на Владата да се бори против корупцијата и да обезбеди владеење на правото.

СДС наместо да води Влада која решава проблеми, таа е фабрика за произведување на лажни вести.