03.12.2022

Најдовски: Заедно со граѓаните го креираме буџетот на општина Демир Хисар за 2023 годинаЗаедно со граѓаните го креираме буџетот на општина Демир Хисар за 2023 година.

https://www.facebook.com/1254457753/posts/pfbid0zhatszdXu7bL3XgDjcNMBJc3zvccCjVjE6da58aTB3RcwHeqshTBu2JWoULJpPNFl/?mibextid=cr9u03